Για τη σαντιγί
Τοποθετούμε τον κάδο του μίξερ και το σύρμα του στην κατάψυξη για να παγώσουν. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στον παγωμένο κάδο και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να σφίξει τελείως η σαντιγί και να στέκεται. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 30’ λεπτά πριν τη χρησιμοποιήσουμε.
Tips:
*Η σαντιγί είναι τρομερό συνοδευτικό γαρνίρισμα για τάρτες, κέικ, σοκολάτα ρόφημα.
*Με χρώμα ζαχαροπλαστικής μπορούμε να δώσουμε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.
Σχόλια