ΚΡΕΜ ΠΑΤΙΣΙΕ (crème patissière)

ΚΡΕΜ ΠΑΤΙΣΙΕ (crème patissière)

Επίσης γνωστή και ως κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κάσταρντ που πήζει με κορν φλάουρ.

Χρησιμοποιείται ως βάση για γλυκά σουφλέ και ως γέμιση για τούρτες, τάρτες και γλυκίσματα, κυρίως εκλέρ.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER