Πατάτες φούρνου Πατάτες φούρνου

Πατάτες φούρνου

ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 5 (4 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τις πατάτες φούρνου

  • 1.800 γρ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
  • 50 γρ. χυμός λεμονιού
  • 20 γρ. θυμάρι
  • 15 γρ. δεντρολίβανο
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα
  • 30 γρ. μέλι
  • 15 γρ. αλάτι
  • 400 γρ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τις πατάτες φούρνου

Σε ένα ταψί τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά οι πατάτες. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C βάζουμε τις πατάτες σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο για περίπου 45 λεπτά. Στη συνέχεια αυξάνουμε τη θερμοκρασία στους 200°C, ξεσκεπάζουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Για τις πατάτες φούρνου

  • 1.800 γρ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
  • 50 γρ. χυμός λεμονιού
  • 20 γρ. θυμάρι
  • 15 γρ. δεντρολίβανο
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα
  • 30 γρ. μέλι
  • 15 γρ. αλάτι
  • 400 γρ. νερό

Για τις πατάτες φούρνου

Σε ένα ταψί τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά οι πατάτες. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C βάζουμε τις πατάτες σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο για περίπου 45 λεπτά. Στη συνέχεια αυξάνουμε τη θερμοκρασία στους 200°C, ξεσκεπάζουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER