Τζατζίκι Τζατζίκι

Τζατζίκι

ΓΙΑ 800 ΓΡ. ΤΖΑΤΖΙΚΙ
FiveStar: 
Average: 4.6 (14 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το τζατζίκι

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 120 γρ. αγγούρι
  • 8 γρ. σκόρδο, τριμμένο
  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. ξύδι
  • 4 γρ. άνηθος
  • 24 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το τζατζίκι

Πλένουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη με τη φλούδα του. Το στύβουμε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά του και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.  Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ξύδι.

Για το τζατζίκι

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 120 γρ. αγγούρι
  • 8 γρ. σκόρδο, τριμμένο
  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. ξύδι
  • 4 γρ. άνηθος
  • 24 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πιπέρι

Για το τζατζίκι

Πλένουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη με τη φλούδα του. Το στύβουμε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά του και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.  Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ξύδι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER