TIPS
Για τις τραγανές πατάτες
Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί και σκεπάζουμε καλά με ένα αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Καθαρίζουμε τις πατάτες από τη φλούδα και κόβουμε σε χοντρά και ακανόνιστα κομμάτια.
Τηγανίζουμε τις πατάτες στους 180°C μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να γίνουν τραγανές.
Αλατίζουμε αμέσως τις πατάτες, έτσι ώστε να μπορέσουν ν' απορροφήσουν όσο ακόμα είναι ζεστές το αλάτι. Καρυκεύουμε με καπνιστή πάπρικα αν το επιθυμούμε.





Σχόλια