ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Brunch της Πρωτοχρονιάς!

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
55€

Η πρώτη ημέρα του χρόνου, θέλει το δικό της ξεχωριστό πρωινό γεύμα! Για την ακρίβεια, θέλει ένα ιδιαίτερο Brunch! Γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, σερβίρονται μαζί στο τραπέζι και συνδυάζονται ιδανικά σ’ ένα χορταστικό γεύμα που θα σερβίρουμε κάπου μεταξύ πρωινού & μεσημεριανού, μαζεύοντας γύρω από το τραπέζι συγγενείς και φίλους, μετά από μια μεγάλη, εορταστική βραδιά σαν αυτή της παραμονής Πρωτοχρονιάς!

Στο μάθημα αυτό θα ετοιμάσουμε και θ’ απολαύσουμε συνταγές που αποτελούν για τους περισσότερους τις πιο κλασικές και αγαπημένες επιλογές για ένα πρωινό ή brunch, αλλά θα τους δώσουμε και την ξεχωριστή εκείνη γευστική και αρωματική πινελιά, που θα τις αναδείξει σε πιο γιορτινές και ιδιαίτερες και θα τις κάνει ικανές να «χρωματίσουν» μοναδικά το πρωινό της Πρωτοχρονιάς μας! 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Pancakes με καραμελωμένα αχλάδια

Αυγά μπένεντικτ

Μάφινς με μπαχαρικά, κολοκύθα και τυρί κρέμα

Αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner