Σαλάτα με γαρίδες, μάγκο, ντοματίνια, φασολάκια, βινεγκρέτ πορτοκάλι

Σαλάτα με γαρίδες, μάγκο, ντοματίνια, φασολάκια, βινεγκρέτ πορτοκάλι

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 45 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.4 (25 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα με γαρίδες

  • 16 γαρίδες μεγάλες, καθαρισμένες, με κεφάλι και ουρά
  • 5 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 100 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 600 γρ. ανάμεικτα σαλατικά
  • 200 γρ. μάγκο, σε λεπτές φέτες
  • 160 γρ. φασολάκια βρασμένα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 160 γρ. ντοματίνια, κομμένα σε τέταρτα
  • 300 γρ. βινεγκρέτ πορτοκάλι
  • λίγο δυόσμο φρέσκο
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα με γαρίδες

Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το χυμό και το ξύσμα από πορτοκάλι για 20 λεπτά.

Αλατίζουμε τις γαρίδες και από τις 2 πλευρές και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 5-7 λεπτά.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα σαλατικά με το μάγκο, τα φασολάκια, τα ντοματίνια και το δυόσμο.

Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με τις γαρίδες.

Για τη σαλάτα με γαρίδες

  • 16 γαρίδες μεγάλες, καθαρισμένες, με κεφάλι και ουρά
  • 5 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 100 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 600 γρ. ανάμεικτα σαλατικά
  • 200 γρ. μάγκο, σε λεπτές φέτες
  • 160 γρ. φασολάκια βρασμένα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 160 γρ. ντοματίνια, κομμένα σε τέταρτα
  • 300 γρ. βινεγκρέτ πορτοκάλι
  • λίγο δυόσμο φρέσκο
  • αλάτι

Για τη σαλάτα με γαρίδες

Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το χυμό και το ξύσμα από πορτοκάλι για 20 λεπτά.

Αλατίζουμε τις γαρίδες και από τις 2 πλευρές και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 5-7 λεπτά.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα σαλατικά με το μάγκο, τα φασολάκια, τα ντοματίνια και το δυόσμο.

Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με τις γαρίδες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER