Κοτόπουλο με κρούστα από μαγιονέζα και παρμεζάνα

Κοτόπουλο με κρούστα από μαγιονέζα και παρμεζάνα

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 45 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.4 (100 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το κοτόπουλο

  • 600 γρ. κοτόπουλο στήθος, χωρίς δέρμα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
  • 220 γρ. μαγιονέζα
  • 5 γρ. θυμάρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

Για τη σαλάτα ντομάτας

  • 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 80 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 10 γρ. ελαιόλαδο
  • 5 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 3 γρ. βασιλικό, chiffonade
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για το κοτόπουλο

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 C.

Ανακατέψτε  σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από το κοτόπουλο.

Τοποθετήστε τα φιλέτα σε λαδόκολλα και αλείψτε τα με το μίγμα της μαγιονέζας.

Ψήστε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα.

Για τη σαλάτα ντομάτας

Αλατίστε και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

Τοποθετήστε τη σάλτσα ντομάτας για 30 λεπτά στο ψυγείο πριν τη σερβίρετε.

Για το κοτόπουλο

  • 600 γρ. κοτόπουλο στήθος, χωρίς δέρμα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
  • 220 γρ. μαγιονέζα
  • 5 γρ. θυμάρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

Για τη σαλάτα ντομάτας

  • 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 80 γρ. αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 10 γρ. ελαιόλαδο
  • 5 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 3 γρ. βασιλικό, chiffonade
  • αλάτι

VIDEO DIRECTIONS

Για το κοτόπουλο

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 C.

Ανακατέψτε  σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από το κοτόπουλο.

Τοποθετήστε τα φιλέτα σε λαδόκολλα και αλείψτε τα με το μίγμα της μαγιονέζας.

Ψήστε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα.

Για τη σαλάτα ντομάτας

Αλατίστε και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

Τοποθετήστε τη σάλτσα ντομάτας για 30 λεπτά στο ψυγείο πριν τη σερβίρετε.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER