ΘΥΜΑΡΙ

Αρωματικό φυτό με δυνατό άρωμα που ταιριάζει σχεδόν παντού. Χρησιμοποιείται σε σούπες, παρασκευές κατσαρόλας, πιάτα με φασόλια ή παρασκευές κρεάτων, και ταιριάζει και με λαχανικά, ιδιαίτερα με ψητές πατάτες.

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης