ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Ένα Μενού από την Ιταλία

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Ελάτε να κάνουμε ακόμα ένα γευστικό ταξίδι στη γειτονική Ιταλία, αυτήν τη φορά μέσα από ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα χορταστικό μενού.

Μαζί, θα μαγειρέψουμε 4 υπέροχα πιάτα της Ιταλικής κουζίνας για ν' απολαύσουμε ένα πλήρες γεύμα με τις πιο παραδοσιακές, αγαπημένες νοστιμιές της.

Μεσογειακά υλικά, αρώματα και τοπικές Ιταλικές σπεσιαλιτέ θα πρωταγωνιστήσουν στην κουζίνα του TheSeminarProject για να μεταφερθούν και να πλημυρίσουν και τη δική σας κάθε φορά που θ' αναπαράγετε τις συνταγές στο σπίτι.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε εύκολες, οικονομικές ιδέες και μαγειρικές τεχνικές που θα βάλουν ποιοτικές και νόστιμες γεύσεις της Ιταλίας στο τραπέζι μας και θα ευχαριστήσουν στο έπακρο οικογένεια και φίλους.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Σαλάτα ρόκα με μοτσαρέλα & προσούτο

Σπαγγέτι με πέστο, κοτόπουλο σοτέ και ψητά ντοματίνια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner