
Για το πιάτο
Βράζουμε τις φρέσκιες ταλιατέλες σε καλά αλατισμένο νερό, στο βαθμό της αρεσκείας μας.
Σουρώνουμε κρατώντας 100 γρ. από το νερό.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο και απο τις δυο πλευρές να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το πέστο και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη.
Τέλος, βάζουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια