VIDEO DIRECTIONS
Για την ομελέτα
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Μετακινούμε κυκλικά έτσι ώστε να μοιραστεί το ελαιόλαδο σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού και προσθέτουμε το μείγμα της ομελέτας. Με ομοιόμορφες κινήσεις χρησιμοποιώντας μία μαρίζ, ανοίγουμε τρύπες στην ομελέτα μέχρι να δούμε ότι δεν έχουμε ωμό μείγμα στην επιφάνεια. Μόλις δούμε ότι η ομελέτα μας αρχίζει να πήζει και είναι σχεδόν έτοιμη με το μείγμα στην επιφάνεια να είναι ελαφρώς υγρό, προσθέτουμε τα ψητά τοματίνια και το ανθότυρο. Μεταφέρουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 165C (ή στο γκριλ εφόσον το επιθυμείτε) για ένα λεπτό περίπου. Αφαιρούμε την ομελέτα από το τηγάνι με τη βοήθεια μίας σπάτουλας. Προσθέτουμε μοιράζοντας ομοιόμορφα τα υπόλοιπα υλικά για την ομελέτα σε όλη την επιφάνεια της.
Για το μείγμα ομελέτας
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πολυμηχάνημα, αλέθοντας πολύ καλά αλλά όχι σε σημείο που θα ανεβάσει θερμοκρασία το μείγμα.
Σχόλια