VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σερβίρουμε το μπρόκολο, ρίχνουμε από πάνω το ροζ πιπέρι, το χυμό λεμόνι και γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού και τριμμένη παρμεζάνα.
Για το μπρόκολο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά τσίλι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 1 λεπτό. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό προσθέτουμε το μπρόκολο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει στο βαθμό της αρεσκείας μας. Βγάζουμε το μπρόκολο και το ρίχνουμε στο τηγάνι, αλατίζουμε και ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό. Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Tip:
*Μπορείτε να προσθέσετε τα μυρωδικά τις αρεσκείας σας όπως φρέσκο κόλιανδρο, μαϊντανό, μάραθο.
Σχόλια