Φλούδες πατάτας «ταβάς» με κύμινο και τηγανητά κρεμμύδια

Φλούδες πατάτας «ταβάς» με κύμινο και τηγανητά κρεμμύδια

FiveStar: 
Average: 4 (8 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το πιάτο

  • πατάτες
  • τηγανητά κρεμμύδια
  • κύμινο, τριμμένο
  • αλάτι
  • λάδι για τηγάνισμα (ελαιόλαδο η ηλιέλαιο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το πιάτο

Πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες πολύ καλά. Τις ξεφλουδίζουμε με έναν αποφλοιωτή (peeler), προσπαθώντας να διατηρήσουμε σε όσο το δυνατόν μακρύτερα και φαρδιά κομμάτια. Ξεπλένουμε καλά με άφθονο νερό και στεγνώνουμε. Τοποθετούμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε θερμοκρασία 150°C. Τηγανίζουμε τις φλούδες ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανές. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο και τα κρεμμύδια.

Για το πιάτο

  • πατάτες
  • τηγανητά κρεμμύδια
  • κύμινο, τριμμένο
  • αλάτι
  • λάδι για τηγάνισμα (ελαιόλαδο η ηλιέλαιο)

Για το πιάτο

Πλένουμε και τρίβουμε τις πατάτες πολύ καλά. Τις ξεφλουδίζουμε με έναν αποφλοιωτή (peeler), προσπαθώντας να διατηρήσουμε σε όσο το δυνατόν μακρύτερα και φαρδιά κομμάτια. Ξεπλένουμε καλά με άφθονο νερό και στεγνώνουμε. Τοποθετούμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε θερμοκρασία 150°C. Τηγανίζουμε τις φλούδες ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανές. Σουρώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο και τα κρεμμύδια.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner