Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό

Μπρουσκέτα αβοκάντο, ντοματίνια και αυγό

1 ΜΕΡΙΔΑ 20 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.6 (9 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη μπρουσκέτα

  • 70 γρ. ψωμί κομμένο
  • 100 γρ. αβοκάντο ντιπ
  • 20 γρ.  τοματίνια
  • 2 τεμ. αυγό ποσέ
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • μπέικον πλάκα, άκοπο σε φέτες
  • 2 γρ. βασιλικός καθαρισμένος
  • αλάτι
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για τη μπρουσκέτα

Λαδώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις φρυγανίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για περίπου 25 λεπτά. Στρώνουμε το μπέικον σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170οC μέχρι να πάρει σκούρο καφετί χρώμα. Το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί με το ντιπ αβοκάντο. Τοποθετούμε από πάνω το αυγό ποσέ και το ψημένο μπέικον. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού, τοματίνια και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δίνουμε γεύση με αλάτι και πιπέρι.

Για τη μπρουσκέτα

  • 70 γρ. ψωμί κομμένο
  • 100 γρ. αβοκάντο ντιπ
  • 20 γρ.  τοματίνια
  • 2 τεμ. αυγό ποσέ
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • μπέικον πλάκα, άκοπο σε φέτες
  • 2 γρ. βασιλικός καθαρισμένος
  • αλάτι
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι

VIDEO DIRECTIONS

Για τη μπρουσκέτα

Λαδώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις φρυγανίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για περίπου 25 λεπτά. Στρώνουμε το μπέικον σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170οC μέχρι να πάρει σκούρο καφετί χρώμα. Το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αλείφουμε το φρυγανισμένο ψωμί με το ντιπ αβοκάντο. Τοποθετούμε από πάνω το αυγό ποσέ και το ψημένο μπέικον. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού, τοματίνια και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δίνουμε γεύση με αλάτι και πιπέρι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner