Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.5 (40 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το ribeye

  • 2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • δεντρολίβανο
  • 20 γρ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ribeye

Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές. 

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.

Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.

 

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ. 

Για το ribeye

  • 2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • δεντρολίβανο
  • 20 γρ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

Για το ribeye

Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές. 

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.

Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.

 

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner