Για το ribeye
Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.
Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ.
Σχόλια