Για τη μους
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό.
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε τον πουρέ, σουρώνουμε την μαλακωμένη ζελατίνη και την προσθέτουμε στον πουρέ. Ανακατεύουμε καλά μ' ένα σύρμα, έτσι ώστε να διαλυθεί καλά η ζελατίνη.
Μεταφέρουμε το μείγμα σ' ένα μεγάλο μπολ και με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, με απαλές κινήσεις, προσθέτουμε το 1/3 της μαρέγκας στον πουρέ της καρύδας, ώστε ν' αραιώσει και να γίνει πιο αφράτο το μείγμα. Ενσωματώνουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα. Προσθέτουμε και τη σαντιγί και ομογενοποιούμε.
Μοιράζουμε τη μους σε σκεύη της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει και να στερεοποιηθεί.
Σχόλια