Πώς η ρου επηρεάζει την πυκνότητα στην μπεσαμέλ

Πώς η ρου επηρεάζει την πυκνότητα στην μπεσαμέλ

Η πυκνότητα της σάλτσας μπεσαμέλ εξαρτάται από την ποσότητα ρου που θα χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή της.

Έχετε λοιπόν υπόψη σας ότι μπορείτε να καθορίσετε το πόσο πυκνή θα βγει η μπεσαμέλ σας, ελέγχοντας ανάλογα το ρου.

Πιο συγκεκριμένα:

• Για πιο αραιή μπεσαμέλ, χρησιμοποιείτε λιγότερη ποσότητα ρου.

• Για πιο πηχτή μπεσαμέλ, χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα ρου.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER