Αυγολέμονο: Για να μην κόψει

Αυγολέμονο: Για να μην κόψει

Ένα βασικό στοιχείο που πολλοί αγνοούν είναι πως το σωστό αυγολέμονο γίνεται μόνο με τους κρόκους και όχι με ολόκληρο το αυγό.


Το άλλο σημαντικό σημείο είναι, αφού έχουμε ενσωματώσει τους κρόκους στον ζωμό του φαγητού, να μην το ζεστάνουμε πολύ. Διαφορετικά, το αυγό θα μαγειρευτεί και το αυγολέμονο θα κόψει.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner