Μαγειρέψτε το πιλάφι στον φούρνο

Μαγειρέψτε το πιλάφι στον φούρνο

Το πιλάφι μπορεί εναλλακτικά να γίνει και στον φούρνο, σε σκεπασμένο σκεύος, στους 180°C για 20 λεπτά.

Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, το συνιστώ. Το αποτέλεσμα είναι πιο σίγουρο, πιο εργονομικό και πιο εύκολο.

Αν απορροφηθεί ο ζωμός και το ρύζι δεν είναι έτοιμο, προσθέτετε λίγο ακόμη ζεστό ζωμό, σκεπάζετε και διατηρείτε σε ζεστό μέρος, μέχρι να απορροφηθεί ο ζωμός και να μαλακώσει το ρύζι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner