ΜΠΡΕΖΕ (braisé)

ΜΠΡΕΖΕ (braisé)

Είναι το μαγείρεμα ενός τροφίμου σε χαμηλή θερμοκρασία σε σκεπασμένο σκεύος, με τη χρήση ενός ή συνδυασμού περισσότερων υγρών (π.χ. νερό, ζωμός, κρασί κ.λπ.) καθώς και αρωματικών λαχανικών.

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι:

  • 1ον, πως μπορούμε να μαλακώσουμε κρέατα που είναι από τη φύση τους σκληρά και δεν μπορούν να μαλακώσουν εύκολα με άλλον τρόπο μαγειρέματος 
  • 2ον, πως επειδή ο ζωμός του μαγειρέματος παραμένει στο φαγητό, διατηρείται όλη η νοστιμιά.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER