ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ

Ζύμη που γίνεται στην κατσαρόλα με νερό ή γάλα, αλεύρι, βούτυρο και αυγά. Έπειτα φορμάρεται με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε διάφορα σχήματα και ψήνεται στον φούρνο. Όταν ψηθεί αποκτά χαρακτηριστική υφή, τραγανή απέξω και σπογγώδη στο εσωτερικό.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης