ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ

Ζύμη που γίνεται στην κατσαρόλα με νερό ή γάλα, αλεύρι, βούτυρο και αυγά. Έπειτα φορμάρεται με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε διάφορα σχήματα και ψήνεται στον φούρνο. Όταν ψηθεί αποκτά χαρακτηριστική υφή, τραγανή απέξω και σπογγώδη στο εσωτερικό.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης