ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη φέτα χτυπητή

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ ή ένα πολυμηχάνημα και αλέθουμε μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς.

Διατηρούμε στη συντήρηση.

 

                                                                                           

  Για το ποτό που της ταιριάζει 

Αλμυρή και γλυκιά αίσθηση προκύπτει από το πάντρεμα φέτας – πιπεριάς. Ένα κρασί από την ποικιλία Riesling, και μάλιστα γερμανικού αμπελώνα από την περιοχή του Ρήνου, θα έδενε εντυπωσιακά αφού οι οξύτητες και η τραγανή αίσθησή του, θα μαλακώσουν την ένταση της φέτας ενώ ο ελαφρά γλυκός χαρακτήρας του θ'αγκαλιάσει τη γεύση της πιπεριάς.

Φέτα Χτυπητή με καυτερή πιπεριά

Average: 4.4 (30 ψήφοι)
ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για το πιάτο
    • 300 γρ. Χτυπητή
    • 10 γρ. πιπεριές κόκκινες σε μικρά καρέ
    • 10 γρ. πιπεριές κίτρινες σε μικρά καρέ
    • 10 γρ. πιπεριές πράσινες σε μικρά καρέ
  • Για τη φέτα χτυπητή
    • 320 γρ. φέτα
    • 180 γρ. τυρί κρέμα
    • 10 γρ. σκόρδο
    • 20 γρ. κρέμα γάλακτος
    • 50 γρ. ελαιόλαδο
    • 5 γρ. πιπεριά καυτερή τσίλι
    • 25 γρ. πιπεριά πράσινη
    • 10 γρ. πιπεριά κόκκινη

ΨΩΜΙ & ΑΛAΤΙ THE COOKBOOK

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη...read more

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης