ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (cream cheese)

Φρέσκο  τυρί από πλήρες αγελαδινό γάλα ή πλήρες γάλα με κρέμα γάλακτος. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ωστόσο κυκλοφορεί και με χαμηλά. Χρησιμοποιείται ως ντιπ, για επάλειψη, σε γλυκά και σε σάλτσες.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης