ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ντιπ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να πολτοποιηθεί το αβοκάντο.

Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Σερβίρουμε τη σάλτσα αμέσως ή τη διατηρούμε στο ψυγείο, στη συντήρηση.

                                                                                                

   Το ποτό που του ταιριάζει

Επιλέξτε ένα κρασί από την ποικιλία Sauvignon Blanc, καθώς η παρουσία του αβοκάντο σε συνδυασμό με τη αιθέρια, εξωτική και φυτική γεύση του κρασιού θα δώσει το μέγιστο γευστικό αποτέλεσμα.

Nτιπ με αβοκάντο και ντομάτα (γκουακαμόλε)

Average: 4.4 (54 ψήφοι)
ΓΙΑ 550 ΓΡ. ΝΤΙΠ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για το ντιπ
    • 350 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένο
    • 80 γρ. ντομάτα κονκασέ
    • 45 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 40 γρ. χυμός λάιμ
    • 15 γρ. κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • 20 γρ. ελαιόλαδο
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Είναι μονάδα μέτρησης του όγκου. Χρησιμοποιείται... Διαβάστε περισσότερα
Προέλευση & Καλλιέργεια Λευκή, ξένη ποικιλία... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης