ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ντιπ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να πολτοποιηθεί το αβοκάντο.

Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.

Σερβίρουμε τη σάλτσα αμέσως ή τη διατηρούμε στο ψυγείο, στη συντήρηση.

                                                                                                

   Το ποτό που του ταιριάζει

Επιλέξτε ένα κρασί από την ποικιλία Sauvignon Blanc, καθώς η παρουσία του αβοκάντο σε συνδυασμό με τη αιθέρια, εξωτική και φυτική γεύση του κρασιού θα δώσει το μέγιστο γευστικό αποτέλεσμα.

Nτιπ με αβοκάντο και ντομάτα (γκουακαμόλε)

Average: 4.4 (55 ψήφοι)
ΓΙΑ 550 ΓΡ. ΝΤΙΠ
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • Για το ντιπ
    • 350 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένο
    • 80 γρ. ντομάτα κονκασέ
    • 45 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 40 γρ. χυμός λάιμ
    • 15 γρ. κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
    • 20 γρ. ελαιόλαδο
    • αλάτι

CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν...read more

Cooking Guide

Μικρά κέικ τα οποία σερβίρονται σε ατομική μορφή... Διαβάστε περισσότερα
Το αυγοειδές σχήμα που δίνουμε σε κάποιο μείγμα,... Διαβάστε περισσότερα

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης