Μπρεζέ στον φούρνο ή στην εστία;

Μπρεζέ στον φούρνο ή στην εστία;

Όταν μαγειρεύουμε ένα φαγητό με τον τρόπο ψησίματος μπρεζέ, είναι προτιμότερο το μαγείρεμα στον φούρνο.

Το ψήσιμο μπρεζέ στον φούρνο μας προσφέρει σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που είναι βασική για το τελικό αποτέλεσμα.

Αν δεν υπάρχει κατσαρόλα που να μπορεί να μπει σε φούρνο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ταψάκι. Σκεπάζουμε και τοποθετούμε στον φούρνο στους 120-140°C.

Μπορούμε βέβαια να το μαγειρέψουμε και στο μάτι της κουζίνας αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία όσο πιο χαμηλά γίνεται.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER