ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Γάλα που προέρχεται από το βρασμό της τριμμένης σάρκας καρύδας μέσα σε νερό -φυτικό γάλα-, με ιδιότητες και γεύση που μοιάζουν με αυτές του ζωικού γάλακτος. Αποτελεί βασικό συστατικό στην ασιατική κουζίνα, στα πιάτα με κάρι, τις σούπες και τα γλυκά.  Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, κάλιο, το φυλλικό οξύ και άλλα ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Χρειάζεται προσοχή στο μαγείρεμα, γιατί κόβει εύκολα, απαιτείται διαρκές ανακάτεμα. Δένει με πράσινο κάρι και πράσινο τσίλι. Προτιμήστε την κρέμα καρύδας (πιο παχιά) που είναι καλύτερη ή το γάλα (αραιό) που παίρνεται με τη δεύτερη εκχύλιση.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER