COCONUT MILK

COCONUT MILK

Γάλα που προέρχεται από το βρασμό της τριμμένης σάρκας καρύδας μέσα σε νερό -φυτικό γάλα-, με ιδιότητες και γεύση που μοιάζουν με αυτές του ζωικού γάλακτος. Αποτελεί βασικό συστατικό στην ασιατική κουζίνα, στα πιάτα με κάρι, τις σούπες και τα γλυκά.  Είναι πλούσιο από βιταμίνες, μέταλλα, κάλιο, το φυλλικό οξύ και άλλα ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Χρειάζεται προσοχή στο μαγείρεμα, γιατί κόβει εύκολα, απαιτείται διαρκές ανακάτεμα. Δένει με πράσινο κάρι και πράσινο τσίλι. Προτιμήστε την κρέμα καρύδας (πιο παχιά) που είναι καλύτερη ή το γάλα (αραιό) που παίρνεται με τη δεύτερη εκχύλιση.

The Seminar Project

Every hands -on cooking class is an exciting learning and fun experience!
VIEW OUR CLASSES

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project or a wonderful meal at Psomi & Alati.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER