ΣΟΥΡΙΜΙ

Ιχθυοσκεύασμα με άρωμα, σύσταση, γεύση, χρώμα παρόμοια με αυτά του καβουριού. Είναι ιδιαίτερα αξιόλογο προϊόν απομίμησης καβουριού, το οποίο παράγεται στις χώρες της Άπω Ανατολής και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία από πολύ παλιά. Στην αγορά διατίθεται σε μορφή δαγκάνων, οστακοουράς, γαρίδας, κυλίνδρων διαμέτρου 1 εκ. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείται ειδικώς επεξεργασμένη σάρκα ψαριών, εκχυλίσματα καβουριών, άρωμα καβουριών, άμυλο, αλάτι, σορβιτόλη, ανθρακικό ασβέστιο και άλλες βοηθητικές ύλες.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης