Την Κυριακή 25/9 στο Ψωμί & Αλάτι παρουσιαζουμε ενα "μερακλίδικο" μενού από τον Γιώργο Αργύρη.

Την Κυριακή 25/9 στο Ψωμί & Αλάτι παρουσιαζουμε ενα "μερακλίδικο" μενού από τον Γιώργο Αργύρη.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από το σχολείο μιας και οι δυο μας φοιτήσαμε στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου. Μεγαλύτερη επαφή έχουμε τον τελευταίο χρόνο όπου ανακάλυψα ότι εργάζεται ως μάγειρας (ή καλύτερα ως «ο» μάγειρας αφού κουμαντάρει την κουζίνα αποκλειστικά μόνος του) στο μεζεδοπωλείο «Δημητρούλα» στο Χαλάνδρι, μετά από μια μεγάλη στροφή στην επαγγελματική του καριέρα.

Η «Δημητρούλα» βρίσκεται κοντά στο Ψωμί & Αλάτι οπότε αρκετά βράδια μετά τη δουλειά βολεύομαι σε ένα από τα λίγα τραπέζια για να απολαύσω τους μεζέδες του Γιώργου. Ένα από αυτά τα βράδια έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να προσφέρουμε στον Γιώργο την κουζίνα μας στο Ψωμί & Αλάτι ώστε να μας μεταφέρει στα γευστικά του μονοπάτια.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος μας μαγείρεψε κάποια από τα αγαπημένα του πιάτα, τα δοκιμάσαμε, βάλαμε και εμείς κάπου, κάπου το χεράκι μας, ανταλλάξαμε και τις ιδέες μας και έτσι προέκυψε ένα ενδιαφέρον, νόστιμο και κυρίως μερακλίδικο, σαν τον Γιώργο, μενού.

Την Κυριακή 25/9 λοιπόν από τις 20:00 έως τις 23:00 θα είναι χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε τον Γιώργο στο Ψωμί & Αλάτι και που θα σας παρουσιάσουμε αυτό το μενού.

Αποτελεί επίσης ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός η ευγενική προσφορά εκ μέρους του κυρίου Λαντίδη, από το Κτήμα Λαντίδη. Η χορηγία 3 ετικετών του Κτήματος, αφενός μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε το μενού σε μια πολύ δελεαστική τιμή, αφετέρου να επιτύχουμε έναν απολαυστικό γευστικό συνδυασμού φαγητού και κρασιού.

Για να δείτε όλο το μενού και τις πληροφορίες για το event μπορείτε να πατήσετε την εικόνα στο gallery στο κάτω μέρος της σελίδας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά εδώ ή καλώντας στο 2106848178.


Σας περιμένουμε!

 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner