Σας περιμένουμε στο ανακαινισμένο "Ψωμί&Αλάτι" να δοκιμάσετε τα πιάτα του εστιατορίου και να περάσετε μια όμορφη βραδιά με καλό φαγητό και άψογο σέρβις σε ένα φιλόξενο και χαλαρό περιβάλον. Για τη δική σας διευκόλυνση και σίγουρη εξυπηρέτηση, αξίζει να κάνετε μια κράτηση.

Για να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο «Ψωμί & Αλάτι», μπορείτε είτε να τηλεφωνήσετε στο 210-6848178 (καθημερινά μετά τις 18.00 και Σαββατοκύριακα μετά τις 12:00), είτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Στην δεύτερη περίπτωση, φροντίστε να συμπληρώστε με ακρίβεια τις πληροφορίες σε όλα τα πεδία της φόρμας και επιλέξτε το «Υποβολή». Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας υποβλήθηκε, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ανάλογο μήνυμα  που θ’ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το αίτημά σας για κράτηση καταχωρήθηκε».  Αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητά μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

Σας ενημερώνουμε πως αιτήματα κράτησης μέσω της σελίδας αυτής, μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο εφόσον υποβάλλονται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία κράτησης.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Instagram @yiannislucacos

Copyright © 2012 - 2017 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης