Αλάτισμα στα παναρισμένα τρόφιμα

Αλάτισμα στα παναρισμένα τρόφιμα

Στα τηγανητά τρόφιμα με κρούστα,  θα πρέπει να προσθέτουμε αλάτι και μετά το τέλος του μαγειρέματος.

Αλατίστε λοιπόν τα παναρισμένα τρόφιμα με το που θα βγουν από το καυτό λάδι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER