ΠΑΓΩΤΟ

ΠΑΓΩΤΟ

Με τον όρο αυτό εννοούμε όλα τα παστεριωμένα, ομοιογενή και κατεψυγμένα μείγματα που αποτελούνται από φρέσκια κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, στα οποία μπορεί επίσης να έχουν προστεθεί γάλα, σκόνη γάλακτος, συμπυκνωμένο γάλα, αυγά, φρέσκα ή ξερά φρούτα, χυμοί φρούτων, κακάο, σοκολάτα, φυσικά αρωματικά κ.ά. Το παγωτό μπορεί να διατηρηθεί για πολλούς μήνες στους -20οC. Η ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι στους -12οC.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER