ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
NEW IN HOUSE HANDS ON

Το «δικό σου» εορταστικό μενού

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
60€

Ξεχωριστές γεύσεις που θα μοιραστούμε με αγαπημένους! Νοστιμιές που θα φτιάξουμε με περισσή αγάπη για να τις σερβίρουμε με γιορτινή διάθεση στο πιο ιδιαίτερο τραπέζι όλου του χρόνου! Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η κουζίνα μας βάζει τα δυνατά της και η βοήθεια ενός σεφ στην προσπάθειά μας, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!

Στο TheSeminarProject ο σεφ Γιάννης Λουκάκος και η ομάδα του μέσα από ένα μάθημα ειδικά αφιερωμένο στις ανάλογες περιστάσεις, μας βοηθά βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε και φέτος ένα ιδιαίτερο, γιορτινό γεύμα για τις ημέρες αυτές. Μας προτείνει ιδέες, μας δείχνει συνταγές του, μας καθοδηγεί όσο εξασκούμαστε σ' αυτές και τις εκτελούμε πρακτικά και εμείς μαζί του και φυσικά μας συμβουλεύει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε προκειμένου να έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Σας προσκαλούμε λοιπόν στη γιορτινή παρέα μας και υποσχόμαστε μια υπέροχη εμπειρία, με καλή διάθεση και περισσή νοστιμιά! 

Τα πιάτα:
Σούπα κολοκύθας με καβουρδισμένο βούτυρο & μπαχαρικά
Γαλοπούλα τυλιχτή με μπέικον και σάλτσα με μανιτάρια

Πατάτες & κουνουπίδι ογκρατέν
Χριστουγεννιάτικη γέμιση

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Γαλοπούλα τυλιχτή με μπέικον και σάλτσα με μανιτάρια

Πατάτες & κουνουπίδι ογκρατέν

Χριστουγεννιάτικη γέμιση

Σούπα κολοκύθας με καβουρδισμένο βούτυρο & μπαχαρικά

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner