Ένα από τα μαθήματα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Και αυτό γιατί το περιεχόμενό του είναι ξεκάθαρο και απόλυτα αγαπητό αλλά κυρίως … απολαυστικό!  Ναι, είναι πάντα ώρα για πίτσα: στο σπίτι, στη δουλειά, στο γραφείο, στο πάρτι, σε κάθε κάλεσμα!

Μαζί θα μάθουμε τον τρόπο για νόστιμη πίτσα, τόσο στην απλή, κλασική της μορφή όσο και στη «σκεπαστή» εκδοχή της, όπου ονομάζεται καλτσόνε!

Μπείτε στην δημιουργική παρέα του TheSeminarProject και ανακαλύψτε σ’ αυτό το μάθημα τον τρόπο για λαχταριστές, πετυχημένες πίτσες και καλτσόνε, που μπορείτε να προσαρμόσετε στο γούστο σας και ν’ απογειώσετε γευστικά με υλικά της αρεσκείας σας!

Είναι ώρα να δημιουργήσουμε μαζί σπιτική, υγιεινή αλλά και εξαιρετικά νόστιμη πίτσα! 

 

ΑΓΟΡΑ & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από 1/12/22 και έπειτα, έχει αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των διδάκτρων και θα γίνονται οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Ενημερωθείτε για τη διαδικασία πληρωμής καθώς και τους όρους συμμετοχής πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε.

Αριθμός ατόμων για τα οποία θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Συμπληρώστε τον κωδικό σας, εάν είστε κάτοχος gift card ή κάποιου άλλου ειδικού κουπονιού συμμετοχής

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Καλτσόνε με κιμά, τυριά & λαχανικά

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner