ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Viva Mexico!!!

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Ελάτε να γνωρίσουμε τη μεξικανική κουζίνα!

Ένα αγαπημένο μάθημα επαναλαμβάνεται για όσους το έχετε χάσει! Όχι τυχαία, αφού οι συνταγές του είναι περιζήτητες! 

Γεύσεις λίγο πικάντικες αλλά με περίσσιο χρώμα και ιδανικές για να τυλιχτούν σε τορτίγιες και να σερβιριστούν σε κάθε περίσταση ή ακόμα και να σας ακολουθήσουν σε μια εξόρμηση,  θα πρωταγωνιστήσουν σ'αυτό το μάθημα!

Θα φτιάξουμε δημοφιλείς συνταγές, εμπνευσμένες από το Μεξικό. Θα δούμε πώς με τα κατάλληλα υλικά και τις σωστές τεχνικές μαγειρέματος, μπορούμε να γευτούμε και στο σπίτι τέτοια εθνικά πιάτα, φτιαγμένα από εμάς.

Ανακαλύψτε μαζί μας υπέροχες ιδέες και λύσεις για μερικές εύκολες και γρήγορες νοστιμιές μιας τόσο ιδιαίτερης και αγαπημένης εθνικής κουζίνας και χαρείτε το αποτέλεσμα. Οι συνταγές μας μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο το καθημερινό σας τραπέζι όσο και μια ειδική περίσταση, στην οποία θέλετε να δώσετε ethnic χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, θα μαγειρέψουμε:

  • Κοτόπουλο με τσορίθο, ντομάτα και κύμινο.
  • Ρύζι με καλαμπόκι και πιπεριές.
  • Γουακαμόλε
  • Μπουρίτος

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner