ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Burgers: ζουμερά & σπιτικά

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Είναι μια νοστιμιά που συνήθως απολαμβάνουμε έξω, σε κάποιο fast food ή ακόμα και σε ένα καλό εστιατόριο! Τα burgers έχουν θέση παντού και συγκινούν κάθε ουρανίσκο! Και παρότι μοιάζουν κάτι απλό, που ο καθένας μπορεί να φτιάξει, στην πράξη τα πράγματα αλλάζουν!  Γι’ αυτό και τα σπιτικά burgers είναι κάπως…«παρεξηγημένα» ως λιγότερο νόστιμα.

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, χρειάζεστε απλά τη βοήθεια του σεφ! Ετοιμάστε μερικά από τα πιο κλασικά και αγαπημένα burgers και μάθετε όλα εκείνα τα βασικά, μεγάλα αλλά και πιο μικρά μυστικά, που αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας και της απόλαυσης!

Αυτό το μάθημα είναι μια τέλεια εμπειρία που θα σας αποδείξει ότι τα σπιτικά burgers είναι καλύτερα! Υγιεινά, ζουμερά και λαχταριστά, μπορούν με άνεση να κερδίσουν την προτίμηση των φίλων, των παιδιών και τη δική σας φυσικά!

Ελάτε να μάθετε και να εξασκηθείτε λοιπόν στο πώς να…

  • Φτιάχνετε το κατάλληλο, σπιτικό, αφράτο ψωμάκι για burger
  • Μεταμορφώνετε τον κιμά σε τέλειο, ζουμερό μπιφτέκι για burger
  • Δημιουργείτε διάφορες σάλτσες και ντιπ, από τις πιο βασικές και αγαπημένες που μπαίνουν σε burgers
  • Ετοιμάζετε μερικές βασικές και νόστιμες σαλάτες που συνοδεύουν τα burgers μοναδικά!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner