Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 5 (3 votes)

ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. σάλτσα κιμά
  • 1000 γρ. λιγκουίνι βρασμένα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κοχλάζον αλατισμένο νερό μέχρι να κρατάνε (al dente). Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε ζεστά μέσα στη σάλτσα με τον κιμά. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Εάν η σάλτσα στεγνώσει μπορούμε να προσθέσουμε λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλάτι. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι. Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε τη σάλτσα απευθείας πάνω στα ζυμαρικά.

  • 600 γρ. σάλτσα κιμά
  • 1000 γρ. λιγκουίνι βρασμένα
  • 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κοχλάζον αλατισμένο νερό μέχρι να κρατάνε (al dente). Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε ζεστά μέσα στη σάλτσα με τον κιμά. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Εάν η σάλτσα στεγνώσει μπορούμε να προσθέσουμε λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλάτι. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι. Εναλλακτικά, μπορούμε να σερβίρουμε τη σάλτσα απευθείας πάνω στα ζυμαρικά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER