VIDEO DIRECTIONS
Για να δέσουμε σάλτσες με βούτυρο απαραίτητη προϋπόθεση είναι πως το βούτυρο πρέπει να είναι κρύο. Ένας καλός τρόπος είναι να το κόψουμε σε μικρότερους κύβους και να το τοποθετήσουμε σε νερό με πάγο πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Ρυθμίζουμε την ένταση της εστίας στον χαμηλότερο βαθμό. Προσθέτουμε σε μικρές δόσεις το κρύο βούτυρο ανακατεύοντας συνεχόμενα περιμένοντας να ενσωματωθεί πλήρως πριν προσθέσουμε την επόμενη δόση. Προσθέτουμε όσο βούτυρο χρειάζεται ώστε να χυλώσουν τα υγρά στον επιθυμητό βαθμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.
Σχόλια