Μπισκότα Βουτύρου

Μπισκότα Βουτύρου

ΓΙΑ 25 ΜΠΙΣΚΟΤΑ
FiveStar: 
Average: 4.6 (45 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τα μπισκότα

  • 190 γρ. βούτυρο
  • 1 γρ. αλάτι
  • 75 γρ. ζάχαρη, άχνη
  • 20 γρ. κρόκοι αβγού
  • 1 τμχ. βανίλια φυσική
  • 215 γρ. αλεύρι, μαλακό
  • ζάχαρη για το ρολάρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα μπισκότα

Στον κάδο του μίξερ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Πλάθουμε το ζυμάρι σε κυλινδρικό σχήμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.

Βγάζουμε από την κατάψυξη και αλείφουμε ελαφρά με νερό.

Σ' ένα ταψί με κρυσταλλική ζάχαρη, ρολάρουμε το ζυμάρι και το κόβουμε σε ροδέλες.

Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 20 λεπτά.

Για τα μπισκότα

  • 190 γρ. βούτυρο
  • 1 γρ. αλάτι
  • 75 γρ. ζάχαρη, άχνη
  • 20 γρ. κρόκοι αβγού
  • 1 τμχ. βανίλια φυσική
  • 215 γρ. αλεύρι, μαλακό
  • ζάχαρη για το ρολάρισμα

Για τα μπισκότα

Στον κάδο του μίξερ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Πλάθουμε το ζυμάρι σε κυλινδρικό σχήμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.

Βγάζουμε από την κατάψυξη και αλείφουμε ελαφρά με νερό.

Σ' ένα ταψί με κρυσταλλική ζάχαρη, ρολάρουμε το ζυμάρι και το κόβουμε σε ροδέλες.

Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 20 λεπτά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

@Yiannis Lucacos

INSTAGRAM FEED

FOLLOW ON INSTAGRAM

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER