Γρανίτα Πορτοκάλι Γρανίτα Πορτοκάλι

Γρανίτα Πορτοκάλι

6-12 ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ
FiveStar: 
Average: 4.7 (104 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

  • 55 γρ. νερό
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 750 γρ. χυμός πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το αναμειγνύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.

Τοποθετούμε το υλικό σε ειδικά σκεύη για γρανίτες και το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

  • 55 γρ. νερό
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 750 γρ. χυμός πορτοκαλιού

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το αναμειγνύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.

Τοποθετούμε το υλικό σε ειδικά σκεύη για γρανίτες και το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner