Πανάρισμα: Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ένα σωστά παρασκευασμένο και μαγειρεμένο παναρισμένο τρόφιμο;

Πανάρισμα: Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ένα σωστά παρασκευασμένο και μαγειρεμένο παναρισμένο τρόφιμο;

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σωστά παναρισμένο τρόφιμο, είναι:

Εμφανή διαφορά στην υφή, τραγανή και ανάλαφρη κρούστα εξωτερικά και ζουμερό και μαλακό εσωτερικό.
Το πόσο μαλακό βεβαίως θα εξαρτηθεί και από τη φύση του τροφίμου, όχι από το πανάρισμα. π.χ. άλλη υφή θα έχει το τυρί και άλλη ένα κομμάτι χοιρινό.

Έντονο χρυσαφένιο χρώμα στην κρούστα.
Και πάλι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το είδος της κρούστας που θα χρησιμοποιηθεί.

Αρκετά στεγνή κρούστα.
Πιάνοντας ένα τέτοιο τρόφιμο, τα χέρια μας θα πρέπει να μένουν σχετικά στεγνά και όχι λαδωμένα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER