Γαλέτα: Είναι το κατάλληλο υλικό για πανάρισμα;

Γαλέτα: Είναι το κατάλληλο υλικό για πανάρισμα;

Η συνηθισμένη γαλέτα που αγοράζουμε από τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποτελεί την τελευταία μας επιλογή ως υλικό για πανάρισμα.

Αυτό κυρίως επειδή είναι ένα μέτριο προϊόν που κάλλιστα μπαγιατεύει, αλλά και γιατί υπάρχουν πολλά προϊόντα που είναι πολύ καλύτερα ποιοτικά.

Το υλικό για πανάρισμα της προτίμησής μου είναι το φρέσκο ψωμί σε φέτες («του τοστ» δηλαδή). Αλέθοντάς το σε ένα πολυμηχάνημα, έχουμε γρήγορα και άμεσα ένα προϊόν πολύ καλύτερο από την τυποποιημένη γαλέτα. Μάλιστα, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα (δηλαδή τραγανή κρούστα και έντονο χρώμα) το αναμειγνύω με πολέντα (φίνο καλαμποκάλευρο).

Οι επιλογές μας βέβαια δεν σταματούν εδώ. Υλικά όπως κορν φλέικς, πατατάκια, ξηροί καρποί, κράκερ, τριμμένη καρύδα, πλιγούρι μπορούν να αντικαταστήσουν μερικά ή συνολικά τη γαλέτα ή το ψωμί. Επίσης βότανα και μπαχαρικά μπορούν να εμπλουτίσουν περαιτέρω όλα τα παραπάνω.
 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner