Σουβλάκια: Τα καλαμάκια φτιάχνονται μόνο από κρεατικά;

Σουβλάκια: Τα καλαμάκια φτιάχνονται μόνο από κρεατικά;

Τα καλαμάκια-σουβλάκια αποτελούνται παραδοσιακά από κρεατικά. Τα κρεατικά όμως αποτελούν μόνο μία από τις εφαρμογές.

Ο κυριότερος λόγος που κάνει τα σουβλάκια καλαμάκι να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ποικιλία υλικών από τα οποία μπορεί να αποτελούνται.

Έτσι λοιπόν μπορούμε να έχουμε καλαμάκια από:

Κρεατικά σε κομμάτια, όπως χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, καθώς και εντόσθια αυτών, όπως συκώτι

Ψάρια, όπως ξιφία, τόνο, σολομό κ.λπ.

Θαλασσινά, όπως γαρίδες, καλαμάρια, σουπιές, χτένια

Τυριά όπως χαλούμι, μοτσαρέλα, ταλαγάνι, τα οποία προσφέρονται για μαγείρεμα, και άλλα όπως γραβιέρα ή κασέρι, που προσφέρονται για άμεση κατανάλωση.

Αλλαντικά και λουκάνικα

Κιμάδες από διάφορα κρέατα

Λαχανικά όπως πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθια, μανιτάρια κ.λπ., τα οποία προσφέρονται για μαγείρεμα, και άλλα όπως ντοματίνια ή αγγούρι, που προσφέρονται για άμεση κατανάλωση.

Φρούτα για μαγείρεμα ή και για άμεση κατανάλωση

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER