Δημήτρης Χρονόπουλος

Με αξιόλογη επαγγελματική εκπαίδευση στο εξωτερικό και σπουδαία, πολύχρονη εμπειρία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων και ξενοδοχείων της Ελλάδας και της Γαλλίας, ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι ένας Έλληνας chef  patissier- chocolatier που έχει αναγνωριστεί εντός και εκτός συνόρων για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα της δουλειάς του.

Οι συνεργασίες του με εστιατόρια όπως το «Σπονδή», το «Βαρούλκο» και το «Βάρδης» και η προσωπική του βράβευση ως Καλύτερος Έλληνας Ζαχαροπλάστης στην Ελλάδα για το 2005-2006, είναι μόνο μερικοί σημαντικοί σταθμοί στην καθ’ όλα αξιόλογη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του.

Από το 2007 είναι ο  τεχνικός σύμβουλος της "Valhrona" στην Ελλάδα , της κορυφαίας σοκολατοποιίας στον  κόσμο  και έχει αναλάβει την εκπαίδευση επαγγελματιών στη χρήση της συγκεκριμένης σοκολάτας, ενώ παράλληλα παρέχει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε διάφορες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μια από τις τελευταίες συνεργασίες του είναι και αυτή με τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ , όπου επίσης λειτουργεί ως τεχνικός σύμβουλος για λογαριασμό της σε ότι αφορά το προϊόν στέβια   και έχει δημιουργήσει μια σειρά από συνταγές  ειδικά φτιαγμένες για διαβητικούς!

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος συνεργάζεται από τον Οκτώβριο του 2013 και με το THESEMINARPROJECT για μια σειρά μαθημάτων ζαχαροπλαστικής, που θα ενθουσιάσουν κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία του είδους.
 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner