
Για πιάτο
Στο κάτω μέρος του ψωμιού βάζουμε τη μισή σάλτσα γιαουρτιού και καλύπτουμε με τη σαλάτα λάχανο. Συνεχίζουμε με το κοτόπουλο πανέ, την υπόλοιπη σάλτσα γιαουρτιού και σκεπάζουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού. Φυσικά, εφόσον θέλουμε προσθέτουμε και ό,τι άλλο υλικό μας αρέσει.
Για το κοτόπουλο στήθος πανέ (για 850γρ.)
Αλατίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και από τις δυο πλευρές και περνάμε κάθε κομμάτι με προσοχή αρχικά από το αλεύρι, τινάζοντάς το μετά για να φύγει η περίσσια ποσότητα. Έπειτα το βυθίζουμε στο αυγό, αφήνοντας και πάλι την περίσσια ποσότητα να στραγγίξει και, τέλος, το γυρνάμε στο μείγμα του πάνκο, φροντίζοντας να καλυφτούν πολύ καλά και οι δύο πλευρές του. Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες πριν τα τηγανίσουμε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τόσο ηλιέλαιο, ώστε μόλις προσθέσουμε το κοτόπουλο, το λάδι να το καλύπτει μέχρι τη μέση περίπου. Τηγανίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, μέχρι να πάρουν ωραίο και έντονο χρώμα και να κάνουν κρούστα και από τις 2 πλευρές. Αποσύρουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε.
Για τη σαλάτα coleslaw (για 240 γρ.)
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και αφήνουμε για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.
Σάλτσα γιαούρτι chilli garlic (για 430 γρ.)
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ.
Σχόλια