TIPS
                                        Για τη σούπα
Ρίχνουμε το νερό σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε βρασμό.
Προσθέτουμε τη σκόνη dashi και ανακατεύουμε καλά μ’ ένα σύρμα.
Προσθέτουμε την πάστα miso και ανακατεύουμε ώστε να διαλυθεί καλά. Φέρνουμε σε βρασμό * και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το wakame και αφήνουμε μερικά λεπτά τη σούπα, ώστε να μαλακώσει καλά το wakame.
Σ’ ένα βαθύ σκεύος, σερβίρουμε τη σούπα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
* Προσέχουμε να μη βράσουμε παραπάνω τη σούπα, γιατί θα γίνει αρκετά αλμυρή λόγω της πάστας miso.

                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                        
      



    
Σχόλια