ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

ΤΖΙΝΤΖΕΡ (πιπερόριζα)

Σήμα κατατεθέν της ασιατικής κουζίνας. Το τζίντζερ κατάγεται από την Ινδία και την Κίνα και στη συνέχεια η καλλιέργειά του διαδόθηκε στην ανατολική Αφρική και στην Καραϊβική.

Η ρίζα ψιλοκόβεται ή τρίβεται, και μαζί με κρεμμύδια και σκόρδο γίνεται η βάση πιάτων που παρασκευάζονται στο γουόκ ή πιάτων με κάρι. Χρησιμοποιείται σε ψωμί, πουτίγκες, μπισκότα και φρουτοσαλάτες. Αναζητήστε σφιχτές και λαμπερές πιπερόριζες, όχι ροζιασμένες. Στο ψυγείο διατηρείται μέχρι 3 εβδομάδες. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER