![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΜΑΓΙΑ](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/ingredient160_magia.jpg?itok=SvqZI1Ej)
Μύκητες οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και στην παραγωγή μπίρας. Ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός έχει την ιδιότητα να αλληλεπιδρά με τους υδατάνθρακες που βρίσκονται στο αλεύρι, με αποτέλεσμα να φουσκώνει το ψωμί και να προκαλείται αλκοολική ζύμωση. Υπάρχει σε δύο μορφές: φρέσκια και σε σκόνη.