ΜΑΓΙΑ

ΜΑΓΙΑ

Μύκητες οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και στην παραγωγή μπίρας. Ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός έχει την ιδιότητα να αλληλεπιδρά με τους υδατάνθρακες που βρίσκονται στο αλεύρι, με αποτέλεσμα να φουσκώνει το ψωμί και να προκαλείται αλκοολική ζύμωση. Υπάρχει σε δύο μορφές: φρέσκια και σε σκόνη.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER