Πώς να διορθώσουμε την σοκολάτα που έχει σβολιάσει

Πώς να διορθώσουμε την σοκολάτα που έχει σβολιάσει

Αν η σοκολάτα ζεσταθεί περισσότερο από ό,τι πρέπει καθώς τη λιώνουμε, θα σφίξει και θα σβολιάσει.

Μην ανησυχείτε... Πρόκειται για ένα πρόβλημα που διορθώνεται. Η σοκολάτα μπορεί να επανέλθει, αλλά μετά θα είναι κατάλληλη μόνο για να ενσωματωθεί σε κάποια ζύμη που θα ψηθεί, όπως για παράδειγμα σε ένα κέικ .

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να επαναφέρετε την υφή της λιωμένης σοκολάτας, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.

  1. Παρατηρώντας την όψη και την υφή της σοκολάτας, διαπιστώνουμε πως έχει σβολιάσει.

    step
  2. Προσθέτουμε λίγο ηλιέλαιο και ανακατεύουμε καλά.

    step
  3. Παρατηρούμε την όψη της σοκολάτας που θα πρέπει πλέον να είναι πάλι γυαλιστερή και με την κατάλληλη υφή.

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER